"Говерла" перемагає "Дніпро-Азот"

Івано-Франківська "Говерла" здобула свою п'яту перемогу поспіль на старті сезону баскетбольної Суперліги. Проте, перемога підопічним Євгена Мурзіна далася дуже нелегко.

Стартовий натиск господарів просто змів з паркету суперника - 13-0. В ці хвилини чудово діяв захист говерлян, який дозволяв азотівцям кидати по своєму кільцю хіба що із дальньої дистанції на останніх секундах відведених на атаку при величезному спротиві. Тому за перші п'ять хвилин матчу гості так і не спромоглися здобути хоча б одне очко.

Згодом Горбенко таки закидає за гостей три очки. Кінець першої чверті відзначився тотальною розслабленістю говерлян, чим і зуміли скористатися баскетболісти "Азоту", дещо скоротивши відставання - 22-18.

В другій чверті дніпродзержинці додали іще більше, а з виходом на майданчик Станіслава Балашова узагалі, зуміли нав'язати господарям свою гру. На велику перерву команди пішли за мінімальної переваги "франківських ведмедів" - 38-37.

Третя десятихвилинка розпочалася із фантастичного ривку гостей - 10-0. Схаменувшись, завдяки Шапеллу, Ульянку та Полторацькому "Говерла" гру вирівняла, а в останній чверті на класі вирвала перемогу у цьому нервовому матчі - 75-71.

"Говерла" зберігає лідерство у чемпіонаті та чекає на гостей із Маріуполя.

old_editor, 12.10.2010 12:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини