"Говерла": четверта перемога поспіль

Івано-Франківська "Говерла" продовжує дивувати баскетбольну Україну, знімаючи скальпи зі своїх суперників.

Черговою жертвою "ведмедів Мурзіна" став дніпропетровський "Дніпро", який до матчу в Івано-Франківську ще не знав поразок у цьому сезоні.

Розпочався поєдинок на зустрічних курсах. В обох команд активною грою виділялися лідери - Шапелл та Бурт. Кидком на кидок відповідали суперники. Зрештою, кращими у цьому компоненті в першій чверті були гості - 14-15.

Другий відтинок матчу також проходив у нервовій боротьбі, де фртуна по черзі усміхалася обом командам, проте за хвилину до кінця другої половини говерляни, завдяки Ульянку та Шапеллу змогли здобути для "Говерли" +5. 40-35  - за такого рахунку команди пішли на велику перерву.

А вже після перерви з кожною атакою господарі свою перевагу тільки збільшували, не в останню чергу завдяки тому ж Шапеллу, який здобув, врешті, 25 очок та зробив 12 підбирань, а дніпропетровцям нічого не залишалося, як лише спостерігати за чудовою грою підопічних Мурзіна.

74-57 і "Говерла" продовжує лідирувати в Суперлізі, маючи стопроцентний показник перемог.

Коуч "Говерли" Євген Мурзін після матчу закликав вболівальників не впадати у ейфорію.

"За якістю гра була не надто хорошою – жахливий відсоток штрафних і триочкових кидків, повністю програний підбір у захисті, невдалі дії в нападі, - каже Євген Мурзін. - Тому ейфорії немає, нам є ще над чим працювати. Команда сьогодні виглядала нервово, якщо чесно, гірше, ніж в Одесі та Южному".

Додамо, що уже сьогодні "Говерла" проведе свій п'ятий матч, де матиме змогу здобути чергову перемогу. Суперником "ведмедів" буде дніпродзержинський "Дніпро-Азот". Початок матчу о 18-00.
old_editor, 11.10.2010 12:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини