Переважаючи суперника майже увесь матч, «Говерла» все ж поступається у Києві

У суботу, 14 листопада, після двотижневої перерви нарешті поновилися матчі української баскетбольної «Суперліги».

Івано-Франківська «Говерла» в столиці України здавала екзамен одному з грандів українського баскетболу, постійному учаснику європейських турнірів БК «Київ». І слід сказати, здала його майже на успішно.

Перша половина зустрічі, завдяки зусиллям Сліпенчука, Фрейзера та Кяушиса не очікувано завершилась на користь говерлян. Протягом другої чверті були моменти, коли перевага івано-франківців досягала 10 очок. Третя чверть також пройшла за переваги гостей. Але нестабільність команди все ж далася в знаки. Та й 5 фол Фрейзера значно полегшив завдання киянам, які в останній чверті змогли наздогнати суперника і вирвати перемогу.

За словами Євгена Мурзіна, головного тренера «Говерли», команді матч, безумовно, вдався хоч результат міг би бути іншим.

«Але ми повністю провалили заключну десятихвилинку, збилися на непідготовлені кидки, замість того, щоб планомірно доводити атаки до логічного завершення. Що стосується захисту, то недозволено пропускати 25 очок за чверть, тим більше за останню. Мабуть, після того, як за перебір фолів на лаву сіли Денис Лукашов та Дмитро Брянцев, мої гравці розслабилися, передчасно повірили в перемогу», - сказав після матчу Євген Мурзін.

Довідка

БК «КИЇВ» – БК «ГОВЕРЛА» – 81:73 (16:20, 24:24, 16:16, 25:13)


«К»: Кравцов (20 + 6 підбирань), Пустозвонов (19 + 6 підбирань), Лукашов (14), Липовий (6 + 5 підбирань + 5 передач), Брянцев (5), Отверченко (4), Дмітренко (4)


«Г»: старт – Спаркс (16), Кудрявцев (9), Кяушас (12), Фрейзер (21 + 8 підбирань), Орленко (2 + 7 підбирань); з-під заміни – Сліпенчук (7), Скірмантс (4), Шостуха (2), Скуматов (0), Голубєв (0).

old_editor, 16.11.2009 15:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини