Щоб не підхопити «свинячий грип», Семенюк п’є настоянку на часнику, Вітренко їсть ківі, а Литвин у всьому покладається на Бога

Політики теж живі люди і вони переймаються тим, аби не підхопити «свинячий грип».

Скажімо, екс-президент Леонід Кравчук зізнався, що для підтримання доброго стану здоров‘я гуляє.

«При будь-якій погоді по п'ять годин на день гуляю на свіжому повітрі: дві години вранці та по півтори вдень і ввечері, вигулюю собак», - поділився він з «Сегодня».

Також екс-президент говорить, що п'є настоянку шипшини та вживає вітаміни А, В і С.

«Маску не ношу й аптечними ліками не балуюся. Я живу в лісі, у Конча-Заспі: тут якщо і бувають мікроби, то лише політичні», - жартує Леонід Кравчук.

А от секрет здоров’я Віктор Януковича в тому, що він кожного дня обливається холодною водою. Він каже, що загартування приносить дуже хороші результетати.

Екс-глава Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко та її родина більш традиційні і користується народними рецептами.

«Наприклад, чотири голівки часнику залити пляшкою горілки, настоювати добу, потім приймати по кілька крапель на день всередину і полоскати горло, - ділиться своїм рецептом Валентина Семенюк. — Ще один рецепт: розтопити свинячий жир, додати прополіс і змазувати цим жиром ніс. Нарешті, п'ємо настоянку прополісу на спирті».

А от Наталя Вітренко робить зранку зарядку, приймає контрастний душ і намагається рідше бувати у громадських місцях.

«Їм лимони, ківі, часник, мед, горіхи, малину», - додала експресивна лідерка Прогресивної соціалістичної партії, пише Таблоід.

Так само налягає на «харчове лікування» і кандидат у президенти Олег Тягнибок: «Я сам за освітою лікар, і дружина у мене лікар-епідеміолог. Ми рятуємося традиційними методами: цибуля, часник, лимони, вітамін С».

А от Володимир Литвин у всьому покладається на Бога. Каже, що як воно має бути, так і буде. І додає, що щеплення від пандемічного грипу не робитиме.

old_editor, 16.11.2009 13:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини