Хочеш допомоги, допоможи собі сам — нова позиція Солов’я

Виборча кампанія стартувала  і кандидати в мери Івано-Франківська розпочали свої планові зустрічі із громадою міста, під невмирущим гаслом: як я прийду до влади, всі ваші проблеми вирішу.

Сьогодні з виборцями зустрічався і кандидат в мери Юрій Соловей. Оголошення про зустріч чемно були розклеєні на дверях і щитках у під’їздах будинків. Проте охочих поспілкуватися з паном Соловйом виявилося не так і багато, не більше десятка, очевидно, дощ завадив, а може, вже виборці наслухалися тих обіцянок про світле майбутнє із кожним кандидатом.

Людей як і звичайно цікавило вирішення проблем із опаленням (холодні батареї і захмарні рахунки за спожите тепло), погані двері в під’їздах, некоректне ставлення до пенсіонерів водіїв маршруток та паркування на газонах.

Юрій Соловей вважає, що люди мають самі вчитися відстоювати свої права. Мовляв, якщо вам не подобається те, що на газонах паркуються, запишіть номер авто і напишіть скаргу в інспекцію з благоустрою, якщо там належним чином не відреагують, то звертайтеся в прокуратуру. І така відповідь майже на всі питання: пишіть, скаржтеся  і буде вам щастя.

А ще більше щастя буде, коли Юрій Соловей стане мером. Адже він дозволить всім ставити індивідуальне опалення (щось знайом, правда?). Але на відміну від пана Анушкевичуса банкрутство теплокомуненерго його не лякає, якщо воно не рентабельне, значить і не потрібне. Тим людям, які не зможуть поставити індивідуалу, влада за кошти гранту, який надійшов до теплокомуненерго, видасть безкоштовні кредити, і в помешканнях івано-франківців завжди буде тепло.

Леся, 09.09.2010 20:01



Вибір редакції

Найпопулярніші новини