У Франківську черговий конкурс краси. З вічним організатором і такою ж вічною комерційно-благодійною метою

 Івано-Франківськ таки продовжує підтримувати марку не найчистішого міста, не міста, в якому європейські дороги, а міста, яке пропагує красу. Але красу специфічну – не красу душі чи красу вулиць, а красу тіла і це не пропаганда здорового способу життя і занять фізкультурою.

Конкурси краси – це вже фішка європейського міста. Дівчата і хлопці, які просто марять титулом, а грошей для перемоги в столичних і всеукраїнських конкурсах у них не вистачає, можуть спокійно приїжджати до обласного центру Прикарпаття, для них тут обов’язково знайдеться і конкурс, і титул.

Так от, у Франківську незабаром відбудеться свіженький конкурс, правда чоловічої краси «Містер Західної України OPEN».  Про це журналістів повідомила вічний організатор всіх супер-мега проектів, генеральний директор цього проекту Ганна Крисюк.

Вона пообіцяла провести захід на найвищому рівні, на такому високому, що це навіть шокуватиме.

За результатами попереднього кастингу в проекті братимуть участь 15 конкурсантів.

І ще, куди ж у проектах Ганни Крисюк без благодійності. І цей проект теж, очевидно буде комерційно-благодійним, адже пані Крисюк повідомила, що в ході конкурсу планується провести збір коштів для онкохворих дітей Західної України.

Леся, 03.09.2010 11:35



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини