Сьогодні у Франківську пікетували ОДА. Подібні пікети дадуть свій результат і будуть часто проводитись не тільки у нашому місті — Онуфріїв

Сьогодні біля будинку облдержадміністрації ВО «Свобода» провела пікетування  з приводу підвищення ціни на газ для населення на 50 %.

Люди вийшли з гаслами: «Азарова геть», «Януковича геть», «Просвіта проти державної зради», «Де дешевий газ за оренду землі української», «Ні підвищенню ціни на газ», «Зрадників під трибунал».

 

«Я думаю, що подібні пікети дадуть свій результат і будуть часто проводитись не тільки у нашому місті , а й по цілій Україні. Люди ще не відчули різкого підвищення, тому що ще не приходили рахунки за газ. Окрім того підвищення цін  на газ потягне за собою не тільки підняття комунальних тарифів, а і всього іншого. Зараз відбудеться підняття цін буквально на всі споживчі товари. Так було завжди, і так працює ринок. Тобто виходить ситуація така як з пальним. На питання: чому так дорого? маємо відповідь: подорожчало пальне, чи як у нашому випадку газ. Хотів би ще повідомити, що сьогодні в Україні видобувають орієнтовно двадцять мільярдів кубів газу. Населення споживає близько дванадцяти - тринадцяти мільярдів кубів газу, комуненерго споживає приблизно вісім мільярдів кубів газу. В сумі виходить близько двадцяти мільярдів кубів газу. Тобто забезпечити газом змогли б самі. Але чомусь цього ніхто не розуміє», - зазначив голова ВО «Свобода» Роман Онуфріїв.

Леся, 05.08.2010 18:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини