У міста із газовиками назріває конфлікт. До них слід ставитися жорсткіше — Білик

У газовому господарстві Івано-Франківська спостерігається значна криза.

Про це на сьогоднішній оперативній нараді розповів начальник місього управління із експлуатації газового господарства Олександр Кириченко.

«Зараз ми дійсно маємо кризу. Причин є багато. Перш за все - це скорочення транзиту газу через наші мережі, що було основним постачальником коштів до нашої скарбнички, — каже головний газовик міста, — Також значно скоротилося будівництво у місті, а воно теж приносило нам значну частку прибутку. Плюс підприємства менше стали брати газу для своїх потреб. Тішить лише те, що споживання газу населенням не зменшилося».

За словами Олександра Кириченка, це не дозволяє газовикам вчасно проводити ремонтні роботи: «Тяжкий фінансовий стан підприємства не дає змоги робити те, що ми забов’язані. Сюди можна віднести й зароблення розкопок, які ми проводимо».

Проте начальник управління ЖКГ Василь Білик критично поставився до таких висловлювань зазначивши, що до газовиків слід ставитися так, як вони ставляться до міста.

«За найменшої заборгованості одного із наших комунальних підприємств, вони відразу біжать штрафувати і відключати, так, як це було із асфальтним заводом, — говорить начальник УЖКГ, — Тому з ними треба поводитися жорсткіше».

old_editor, 06.07.2010 13:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини