Калушанина Михайла Овчара обрано до складу виконкому АЖФУ

Відтепер в Україні опікуватиметься розвитком жіночого футболу, що входить до літніх олімпійських видів спорту, Всеукраїнська громадська спортивна організація „Асоціація жіночого футболу України” (АЖФУ). Її створено на установчій конференції, що днями відбулася в столичному Будинку футболу. За таке рішення проголосували всі 58 делегатів конференції, котрі брали участь в її роботі, представляючи різні регіони України. В тому числі й два посланці від Івано-Франківщини – виконавчий директор футбольного клубу „Нафтохімік” (Калуш), колишній асистент арбітра ФІФА Михайло Овчар та директор ДЮСШ №3 міста Івано-Франківська Петро Попадинець.

Як повідомив Михайло Овчар, серед відомих українським футбольним уболівальникам осіб були присутніми на конференції та підтримували пропозиції виступаючих перший віце-президент, виконавчий директор ФФУ Олександр Бандурко, заступник виконавчого директора ФФУ Василь Заброда, віце-президент ФФУ Володимир Лашкул, державний тренер з футболу Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, перший заступник голови Комітету жіночого футболу ФФУ Анатолій Савін та головний тренер жіночої національної збірної України Анатолій Куцев.

Проголосувавши за створення Всеукраїнської громадської спортивної організації «Асоціація жіночого футболу України», делагати конференції прийняли її статут та обрали виконком АЖФУ в кількості 17 осіб. Від Івано-Франківщини ввійшов до його складу Михайло Овчар.

За пропозицією першого віце-президента ФФУ Олександра Бандурка обрання президента АЖФУ делегати конференції вирішили відкласти на пізніше, щоб не робити поспішних рішень щодо керівника цієї громадської спортивної організації. Наразі виконуватиме його обов’язки новообраний віце-президент асоціації Анатолій Савін. Посаду ще одного віце-президента АЖФУ делегати конференції довірили Федору Поляніну.

Василь Ткачук

old_editor, 07.07.2010 16:56



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини