Нещодавно ми провели випробування 147 кілометрів теплових мереж і виявили 133 пошкодження. Це рекорд — Мимоход

Провокацією є інформація про малу готовність Івано-Франківська до нового опалювального сезону.

Про це міський голова Віктор Анушкевичус заявив на вчорашній ранковій оперативній нараді.

«На сьогодні ми маємо у місті три пріоритети — це дороги, підготовка до осінньо-зимового періоду та оздоровлення дітей. У всіх цих напрямках ми працюємо. А от звідки взялася інформація про низьку готовність до опалювального сезону я не знаю. Це якась провокація», — зазначив міський голова.

За словами заступника директора МП «Теплокомуенерго» Богдана Мимохода, на даний час декілька котелень міста зупинено на планові ремонтні роботи.

«А 14 із 36 котелень, що є в наявності хоч зараз готові до роботи, — зазначає він, — Нещодавно ми провели випробування 147 кілометрів теплових мереж і виявили 133 пошкодження. Це рекорд на моїй пам’яті, адже завжди мали не більше сотні. Практично на кожному напрямку маємо пошкодження. Які знаходяться у незадовільному стані, то ми міняємо, а де можна поправити робимо це, тобто латаємо. Зараз на 17 ділянках ці проблеми вже ліквідовано».

Щодо розрахунків підприємства за газ, то Богдан Мимоход відзначив, що за цим показником ТКЕ займає 8-10 в Україні.

«Є проблеми із затримкою платежів нам бюджетними підприємствами, — говорить Богдан Мимоход, — Сума складає 4.7 мільйона. Якщо б нам її погасили до кінця місяця, то вийдемо на 120 % розрахунок за спожитий газ за червень місяць».

old_editor, 30.06.2010 08:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини