Микола Саєвич — новий заступник міського голови з питань ЖКГ. Я залучу додаткові кошти на розвиток комуналки — Саєвич

Сьогодні депутатами міської ради було обрано нового заступника мера з питань житлово-комунального господарства. Ним прогнозовано став колишній директор «Водоекотехпрому» Микола Саєвич.

«Цю людину ви дуже добре знаєте. Він зарекомендував себе, як хороший та відповідальний господарник, — каже міський голова Віктор Анушкевичус, — Його призначення дасть змогу зробити великий крок у розвитку нашого комунального господарства».

Сам новопризначений заступник випромінював радість та розповідав про свої плани на майбутнє.

«Незважаючи на той стан комуналки міста, я все ж погодився з висуненням моєї кандидатури, — каже Микола Саєвич, — За час, що залишився до опалювального сезону, можна щось зробити, і я буду це робити. Планую залучити додаткові кошти для розвитку. Приміром, у «Водоекотехпромі» ми розробляли певні програми і отримували під них гранти. Так само можна робити і в комунальному господарстві».

Правда, не обійшлося і без ложки дьогтю у цій бочці з медом - члени фракції БЮТ усіляко намагалися вивести міського голову на конфлікт, згадуючи йому і про звільнення минулого заступника, і про невиконання ним передвиборчої програми саме по ЖКГ та про відсутність у мера своєї команди.

«Я слова поганого не скажу про Дерев’янка, — каже міський голова, — Людина зробила усе від себе залежне. В якійсь мірі він навіть став заручником обставин, які склалися на той час. Щодо команди, то подивіться на директорів усіх комунальних підприємств, які чудово працюють. Хіба не я їх призначив?».

old_editor, 29.06.2010 19:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини