Ліверна коралотерапія



Весна це той час, коли все пробуджується, наповнюється соками і грайливими думками, а для мене — це час діагностики всіх живих організмів моєї сім‘ї. Отож, на цей раз я вирішила почати зі свого трирічного нащадка. Оскільки останній відвідує садочок і просто тягне все до ротика, непогано було б перевірити кохане чадо на наявність паразитів, подумала я.

Оскільки у випадку лікування дитини я використовую більш м‘які препарати, вирішила спочатку розпитатись знайомих. Близька мені людина порадила придбати чудодійні припарати на основі коралів, дала номер телефону консультанта по диво-ліках та попередила, що у цій фірмі все дуже серьозно і підхід комплексний. Поспілкувавшись з консультантом, ми домовились спершу пройти комп‘ютерну діагностику. Маючи досвід проходження подібного тесту, отримання діагнозу, усвідомлення своєї нікчемності і покупки на 1000 доларів біоактивних припаратів, я вирішила пройти тест сама, а заодно і розважитись на вихідних.

Ми приїхали з консультантом у призначене місце, увійшли в приміщення. За столом сиділа лікар, зверхній погляд якої звик зустрічати ідолопоклонницькі погляди пацієнтів. Ну а лікар із комп‘ютером втричі крутіший. Отож, почали з того, що мені одягнули найточніший з відомих людству приладів медичної діагностики — навушники, направили в лице пристрій схожий на лампу, попросили тримати руки на колінах та розповісти про проблеми зі здоров‘ям. Підібравши цікавий комплект нехарактерних для мене симптомів, я видала наступне: важко зранку вставати з ліжка через біль та набряки в колінах (ага, в 26 років), швидка втомлюваність, проблема справити (пардон) природні потреби протягом тривалого часу, почуття страху. Подивившись з легкою недовірою, лікар почала вводити дані, а машина тим часом показувала картинки та видавала звуки типу «піп». «Оце ваша підшлункова залоза, — показувала на картинки з підручника біології на моніторі, лікар, — все дуже погано, дуже сильна інтоксикація по всім органам і системам, бачите, всюди чорні квадратики, а повинні бути жовті трикутники».

Далі. «Оце переріз печінки, теж все чорне, ви що, працювали в екзотичних країнах? Все погано, вам потрібен повний курс лікування кораловими препаратами». Консультант під час процедури постійно казала, що в неї було так само колись. На моє питання, чи потрібно провести додаткові аналізи у поліклініці, якщо все так страшно, лікар відповіла, що в цьому немає потреби, оскільки можна коралами виправити всі проблеми. Особливо мені сподобалась її відповідь на питання про вплив на діагностику почутих від пацієнта скарг. «Ні, це ніяк не впливає, — вже трішки невпевнено відповіла вона, — апаратура зчитує інформацію з вашого мозку і з ваших органів». Мені for fun цього було достатньо.

Уявіть собі вираз обличчя консультанта та її репліки у захист коралової структури, коли я розказала про свій план і його вдалу реалізацію.

Можете насолодитися результатами аналізу.











old_editor, 05.05.2010 22:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини