Після 31 травня можна не визнавати легітимність міського голови — Руслан Коцаба

Голова обласного осередку ПОРИАРуслан Коцаба сьогодні заявив, якщо три депутати від його політичної сили в міській раді не підпишуть звернення про дострокові вибори міського голови, то він піде з посади очільника ПОРИ в області.

Сам Руслан Коцаба також поставив свій підпис під даним зверненням.

«Підписуючи звернення, я повністю із ним погоджуюся, — говорить Руслан Коцаба, — Воно - це вже щось конкретне, яке можна потримати в руках, а не пусті слова про бездіяльність мера. Щодо потрібності 31 підпису, то я думаю, що вони реально можуть знайтися».

Також, Руслан Коцаба зазначив, що після 31 травня можна не визнавати легітимність міського голови.

«Віктор Анушкевичус стане виконуючим обов’язки, — каже голова обласної ПОРИ, — А це означає, що по статусу він прирівнюватиметься до секретаря. Його обов’язки, приміром, може перебрати на себе Василь Бойчук».

Руслан Коцаба відкинув можливість виборів уже на восени цього року чи на весні наступного.

«Вибори, на мою думку відбудуться не раніше 2012 року, — говорить Руслан Коцаба, — І пройдуть вони одночасно із виборами до Парламенту».

ПОРА, за словами його голови, на вибори міського голови кандидата поки не має.

«Ми навіть не можемо сказати, що когось будемо підтримувати - немає кого, — зазначає Руслан Коцаба, — Сам я в мери балатуватися не буду, бо вважаю, що голова територіальної громади при теперішній системі виборів є заручників цієї системи».

old_editor, 27.04.2010 21:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини