У Івано-Франківському драмтеатрі вп`яте ставитимуть «Наталку Полтавку». Ми забезпечили два повноцінні склади — Кузик

Цими вихідними у Івано-Франківському облмуздрамтеатрі ім. Івана Франка пройде прем`єра вистави у жанрі народної комедії за мотивами п`єси Івана Котляревського «Наталка Полтавка». Режисером народної комедії став уже знайомий франківській публіці Сергій Кузик.

Як зізнався сам режисер, музичні комедії для нього є улюбленим коником. Щодо «Наталки Полтавки», він переконаний, що ця вистава повинна бути в репертуарі кожного театру, адже саме з неї починаються витоки українського театру.

«Постановка цікава тим, що ми забезпечили два повноцінні склади. Спостерігаючи лише за репетиціями можна сказати, що це як дві різні вистави. Крім того, ми відійшли від традиційних шести осіб, як у п`єсі, а задіяли у своїй постановці майже увесь акторський склад театру», - розповідає Сергій Кузик.

Вистава стилізована. Містить значну кількість вставних пісень черкасько-полтавського регіону. За словами режисера, «Наталка Полтавка» зроблена не в класичному стилі, хоча й героїв у джинсах та футболках глядач також не побачить.

У суботу відбудеться прем`єра вистави з акторами першого складу, у неділю - з акторами другого складу.

old_editor, 22.04.2010 18:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини