Міський відділ спорту вноситиме пропозицію, щоб спортивні програми фінансувалися із загального фонду бюджету

Після прийняття бюджету Івано-Франківська, міська програма з будівництва та капітального ремонту спортивних споруд знову запрацює.

Про це розповів голова міськспорткомітету Віталій Матешко.

«В програмі передбачено будівництво 50-метрового басейну, спортивного залу для ігрових видів спорту, ремонт спортивного залу Муніципального центру дозвілля та ДЮСШОР зі спортивної гімнастики, — говорить Віталій Матешко, — Ці роботи частково фінансувалися у 2008 році й після прийняття бюджету 2010 року ми знову зможемо працювати на цій ниві».

За словами Віталія Матешка, у зв’язку з тим, що є небезпека не наповнення бюджету розвитку, з якого й фінансувалися ці програми, будуть вноситися зміни, щоб фінансування проходило із бюджету головного.

«Цього року, лише на плавальний басейн необхідно близько 9 мільйонів гривень, будівництво залу обійдеться в 6.5 мільйонів гривень, — каже голова міськспорткомітету, — Дуже важливим є те, щоб програма виконувалася послідовно. Тоді є надія, що споруди, які необхідні нашому місту, будуть споруджені».

Зазначимо, що на даний момент, сесія міської ради, що розпочалася із годинним запізненням, триває. На порядку денному, окрім цього, на розгляд депутатів представлено іще з 15 питань.

old_editor, 20.04.2010 20:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини