83 команди шкіл області претендуватимуть на 100 тисяч гривень від Палійчука

Реєстрація на турнір «Знай наше» завершилася.

Про це повідомив директор Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти Богдан Томенчук.

Згідно умов турніру, відбудеться інтрнет-змагання для знавців української мови та літератури, історії України та Прикарпаття, команда-переможець якого отримає 100 тисяч гривень для свого навчального закладу від екс-губернатора Прикарпаття Миколи Палійчука.

«Кращим у індивідуальному конкурсі будуть подаровані ноутбуки. Чотири обіцяних ноутбуки отримають один найсильніший учасник, а також кожен кращий знавець кожного з представлених предметів», — розповів Микола Палійчук.

Також, він наголосив, що спеціальні призи отримають краща сільська та краща міська школи.

Перше випробування учасників турніру (з історії України) відбудеться до кінця квітня. Точну дату першого етапу Богдан Томенчук відмовився називати з метою заохочення більшої кількості користувачів інтернетом та сайтом Регіонального центру оцінювання якості освіти, адже саме там буде повідомлено про початок турніру.

Богдан Томенчук наголосив на тому, що такі турніри допомагають школам показати своє обличчя, адже не кожна прорекламована школа, як показує досвід, є настільки високоінтелектуальна, як позиціонує себе.



«Не зважаючи на те, що ми дозволили приймати участь у турнірі й вчителям, не кожна школа області виставила свою команду. Є серйозний повід задуматися»
, — підсумував директор РЦОЯО.

old_editor, 17.04.2010 18:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини