КП ДРЕО та асфальтний завод доводять до банкрутства — Соловей

Голова Громадського Форуму Івано-Франківська Юрій Соловей вважає великою проблемою переведення комунальних підприємств міста у приватну власність.

Про це він сказав на сьогоднішній перс-конференції.

«Що ми бачимо зараз - із трьох комунальних підприємств, що займалися проблемою доріг в місті, два вже перейшли у приватні руки. Єдине, яке залишилося, КП ДРЕО, хочуть довести до банкрутства. А це - підприємство, яке має єдину в місті машину для укладання асфальту», — каже Юрій Соловей.

Також Юрій Соловей вважає, що для ремонту міських доріг потрібно використовувати потужності франківського асфальтного заводу.

«Усі бачать факт свідомого доведення асфальтного заводу до ручки, адже зараз завод іще стоїть. В той час, коли раніше за рік він виробляв біля 40 тисяч тон асфальту, то минулого року - тільки вісім, — каже Юрій Соловей, — Кажуть, що сировину для ремонту потрібно завозити з інших областей. Але як ми бачимо, приклад того, що асфальт нашого заводу, яким було відремонтовано декілька міських доріг, зокрема вулиці Бандери, Матейки, показує, що асфальт франківського заводу є якісним. Якщо необхідно, то слід провести його реконструкцію та модернізацію».

old_editor, 08.04.2010 19:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини