Водій, який сплачує транспортний збір, може вимагати компенсацію за нанесені збитки через незадовільний стан доріг — Соловей

Незабаром 100 % доріг у Івано-Франківську будуть непридатними для пересування.

В цьому переконаний голова Громадського Форуму Івано-Франківська Юрій Соловей.

«Таких доріг як у нашому місті немає ніде, — каже Юрій Соловей, — 20 % дорожнього покриття не відповідають ніяким нормам. Для прикладу, в окремих місцях глибина вибоїн досягає 20 сантиметрів, в той час, коли згідно стандартів вони не повинні перевищувати чотирьох сантиметрів».

Також Юрій Соловей переконаний, що проблема доріг міста має об’єднати усі громадські та політичні організації Івано-Франківська.

Громадський Форум, за словами його лідера, розробив проект звернення до міської влади, який буде роздаватися усім водіям. В ньому йдеться про те, що кожен водій, який щороку сплачує транспортний збір, має право вимагати компенсацію за нанесені збитки через незадовільний стан міських доріг.

«Місто не має комплексної програми вирішення проблеми із дорогами, — каже Юрій Соловей, — Гроші просто зариваються у пісок».

Юрій Соловей не виключає найближчим часом можливості пікетування будівлі МВК активістами громадських організацій та незадоволеними водіями.

old_editor, 08.04.2010 18:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини