В Івано-Франківську може бути заблокована робота карет швидкої допомоги - Косик

Через 5 мільйонів гривень фінансових зобов’язань, взятих на себе містом, у Івано-Франківську може бути заблокована робота карет швидкої допомоги.

Про це в розмові із кореспондентом «Малакави» розповів начальник Управління Держказначейства у місті Івано-Франківську Володимир Косик.

«За останній період Казначейством було профінансовано витрати міста у розмірі 108 мільйонів гривень, — каже Володимир Косик, — Виникали незначні проблеми із фінансування незахищених статей, таких, як витрати на бензин та інше. Проте, ми намагалися робити все для нормальної життєдіяльності міста. Проте, із 1 квітня містом зареєстровано 5 мільйонів фінансових зобов’язань і відповідно до чинного законодавства, допоки не буде погашена заборгованість по захищеним статтям, а це близько 4 мільйонів, незахищені статті проплачуватися не будуть узагалі».

Володимир Косик зазначив, що поки у міста грошей в Казначействі немає узагалі.

«Більше того, доки не будуть внесені зміни до чинного законодавства, ми не маємо навіть права проплачувати жодної копійки по незахищеним статтям, — каже начальник управління Держказначейства, — В тому числі й на бензин для машин швидкої допомоги. Ми є правова держава і повинні забезпечити виконання усіх законів».

old_editor, 06.04.2010 17:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини