Працівники «Теплокомуненерго» відкачували гарячу воду на молоді дерева. Усі дерева загинули — оперативна служба реагування

На франківських цвинтарях почастішали факти скоєння вандалізму.

Про це йшлося на ранковій оперативній нараді.

Зокрема, за повідомленням служби оперативного реагування, на кладовищі, по вулиці Київській, встановлено факти розпису могильних надгробків німецькою свастикою. За фактом порушено кримінальну справу.

Відзначимо, за минулий тиждень було зафіксовано два випадки суїциду.

«Юнак, 1989 року народження, повісився у власній квартирі. Другий випадок - чоловік старших літ викинувся з балкона своєї квартири на дев’ятому поверсі», — йдеться у повідомленні служби оперативного реагування.

Також, як повідомляє служба оперативного реагування, під час відновлювальних робіт по вулиці Молодіжній, працівники «Теплокомуненерго» відкачували гарячу воду прямо на паркову територію, зокрема на молоді дерева, які були посаджені під час минулотижневої толоки. Усі дерева загинули. Місту нанесені збитки.

«За борги у місті було відключено чотири світлофори, що створює значні незручності водіям, — повідомляє служба оперативного реагування, — На 46 адресах відсутні водопровідні решітки, що є наслідком крадіжок. Ще, слід зазначити, що залізничний міст по вулиці Вовчинецькій знаходиться у незадовільному стані. Міст потребує ремонту».

old_editor, 07.04.2010 16:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини