Я був приємно здивований тим, як мене прийняла івано-франківська публіка — колишній гравець «Говерли» Андрій Лєбєдєв

Франківська «Говерла» має усі шанси на потрапляння до плей-оф «Суперліги».

Про це «Малакаві» розповів гравець дніпропетровського «Дніпра» Андрій Лєбєдєв, що минулого сезону захищав кольори «Говерли».

«Я був приємно здивований тим, як мене прийняла івано-франківська публіка. Не забули ще, - говорить Андрій Лєбєдєв, - Узагалі, публіка тут просто чудова. Вболівати тут уміють. Грати в такому залі при підтримці такої публіки – велике задоволення. Я думаю, що все ж якщо зал був би побільше, то й народу на матчі ходило б іще більше і підтримка у «Говерли» була ще шаленішою».

Андрій Лєбєдєв переконаний, що в матчі з «Говерлою» «Дніпро» таки недооцінило суперника.

«Навіть не знаю, що трапилося з командою. Мабуть, проблема в недооцінці суперника. Звісно ж, ми їхали до Івано-Франківська за перемогою, проте «Говерла» була сильнішою і перемогла заслужено, - говорить гравець «Дніпра», - Після гри вже будемо шукати причину такої прикрої поразки».



За словами Андрія Лєбєдєва, завдання «Дніпра» на цей сезон – тільки потрапляння у євро кубки.

«У Франківську зібралася хороша і дуже бойова команда, якій по силі вирішувати самі високі завдання. Проте, все залежить від самих гравців, від їх настрою на кожен матч, - каже Андрій, - Для «Дніпра», завданням на сезон є потраплянням в четвірку сильніших. Нам потрібно вирішувати завдання по євро кубкам, яке перед командою ніхто не знімав. Так ми програли «Говерлі», але плей-оф є пле-оф. Там усе зовсім по іншому».

old_editor, 07.04.2010 16:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини