Наостанок Микола Палійчук таки розкритикував БЮТ

Спекуляції питанням передачі у власність обласного управління спорту комплексу трамплінів у Ворохті, з боку фракції БЮТ в облраді, не дали змоги завершити цей процес й залучити кошти під його реконструкцію.

Таку заяву зробив сьогодні колишній губернатор Микола Палійчук.

«Ми хотіли передати цей стратегічно важливий комплекс у комунальну власність, при цьому записати пункт про заборону його приватизації на сто років, — каже Микола Палійчук, — Проте депутати з БЮТ, яким, напевне, добре заплатили, за це рішення не голосували. Це призвело до того, що до кінця 2009 року не вдалося залучити кошти під реконструкцію комплексу, про що у нас була домовленість із урядом. Незважаючи на відсутність бюджету, зараз ми б проводили роботи по модернізації такого важливого спортивного об’єкту не тільки для Прикарпаття, а для України. Я вірю, що прийде час, що держава матиме кошти, але з таким відношенням до справи уже не буде що модернізовувати та розбудовувати».

Проте, Микола Палійчук відмітив, що зробить усе можливе для того, щоб трамплінний комплекс у Ворохті все ж перейшов до комунальної власності.

old_editor, 27.03.2010 18:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини