Сьогодні у Франківську офіційно представили нового губернатора. Я попрошу не товпитися з понеділка під моїм кабінетом— Вишиванюк

Указом Президента України Віктора Януковича новим-старим головою ОДА став добре знайомий усім прикарпатцям Михайло Вишиванюк.

У сесійній залі яблуку ніде було впасти. Висловити свою повагу та засвітитися перед новим начальником прийшли практично усі працівники обласної адміністрації, голови районних адміністрацій, обласні та народні депутати від нашого краю, міський голова Івано-Франківська, всечесніші отці.

Голова івано-франківської обласної ради Ігор Олійник висловив свою подяку колишньому губернатору Миколі Палійчуку та відзначив той великий об’єм роботи, що спільно вдалося зробити за час його каденції.

«Сьогодні дуже відповідальна хвилина у двох людей, — каже Ігор Олйник, — Дві людини, що народилися,на цій землі змінюють одне одного і дуже важливо, що вони гордяться тим, що виросли на Прикарпатті».

Микола Палійчук подякував своїй команді та особисто обласній раді за співпрацю.

«Це були найкращі роки мого життя, — говорить Микола Палійчук, — З прекрасною командою ми спільно здолали й епідемію і наслідки повені 2008 року».

Новопризначений губернатор, виступаючи із привітальним словом, також подякував своїм попередникам, які за час його відсутності зуміли вивести область на значний рівень.

«Попри все на нас чекає велика праця, бо тільки через працю можна вирішити усі проблеми. Ніхто зі сторони нам не допоможе, тому працювати слід самим, — каже Михайло Вишиванок, — Вона буде вихідних та прохідних. Разом ми зробимо процвітаючу європейську Україну».

Михайло Вишиванюк зазначив, що ніяких кадрових перестановок робити не збирається.

«Для мене ніколи не стояло питання партійної приналежності. Головне, щоб ця людина могла зробити щось для рідного краю. Ми всі українці і країна для нас одна, — каже Михайло Вишиванюк, — Тому найкращою політикою із мого боку будуть нормальні людські відносини».

Також новопризначений голова ОДА повідомив, що невдовзі має намір створити Раду розвитку регіону й запросив до роботи в ній колишніх губернаторів Миколу Палійчука та Михайла Ткача.

«Я попрошу не товпитися з понеділка під моїм кабінетом. На сайті ОДА буде відкрито розділ «Якби я був губернатором», в якому кожен може висловити свої побажання нового голови», — сказав Михайло Вишииванюк.

Зазначимо, що після свого офіційного представлення, новий губернатор наглядно показав, що працювати збирається і по вихідних. Всі керівники обласних силових структур були зібрані на нараду, під час якої Михайло Вишиванюк, напевне, мав намір окреслити те коло завдань, яке поставить перед ними.

old_editor, 27.03.2010 17:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини