Палійчук назвав свої основні досягнення на посту губернатора: вивіз меланжу та пестицидів і встановлення футбольних майданчиків

Микола Палійчук задоволений своєю роботою на посаді губернатора Івано-Франківщини.

Про це він розповів на сьогоднішній підсумковій прес-конференції.

Перед її початком екс-голова ОДА намагався жартувати зазначаючи, що тепер може говорити вільно й без усілякого офіціозу.

«2009 рік область завершила на першому місці в Україні за рівнем соціально-економічного розвитку, — каже Микола Палійчук, — Це дуже хороший показник, адже ніколи ми так високо не підіймалися».

Микола Палійчук відзначив, що протягом двох з половиною років у державі був дисбаланс влади, що ускладнювало роботу адміністрації.

«Проте, за цей час відбулося багато позитивних зрушень. Перш за все – це вивіз меланжу за межі області. Зараз із 2200 тон ми вивезли 1300. Я сподіваюся, що ця робота продовжиться й до липня-серпня місяця буде завершена. Також ми вивезли з полів 130 тон пестицидів. Я дуже тішуся із програми встановлення футбольних майданчиків із штучним покриттям. За час моєї каденції було встановлено 40 таких полів на суму майже 12 мільйона гривень, але ці кошти були виключно меценатські. Маю сподівання, що сотні дітей, яких ми забрали з підвалів й надалі будуть займатися спортом», - сказав екс-губернатор.

За словами Миколи Палійчука в області проведений повний аналіз господарства, були складені паспорти на усі важливі об’єкти та розроблені конкретні програми розвитку.

«Їх ми запропонуємо новій владі, — каже Микола Палійчук, — Звісно, якщо вони їм потрібні».

old_editor, 27.03.2010 17:59



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини