У суботу «Година Землі». Колективне виключення світла, дозволить задуматися над тим, що ми є частиною природи — експерт

У суботу, 27 березня 2010 року о 20:30 люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину, щоб показати необхідність об’єднаних дій для боротьби зі зміною клімату.

Ця акція отримала назву «Година Землі» й проводиться вже вчетверте. Місто Івано-Франківськ вже другий рік поспіль підтримує проведення акції «Година Землі», започатковану Всесвітнім фондом природи.

Як стверджують психологи, акції такого типу – це не щось більше як піар хід, який ніякого впливу на чиновників не має. Проте, має інший позитивний бік.

«Типові акції мають добрий вплив на самосвідомість людей. Такі дії, як колективне виключення світла на певний час, дисциплінують людей, дозволяють задуматися над тим, що вони є частиною природи. «Година Землі» приверне увагу людей до ресурсів природи», — пояснює психолог Наталя Мухітдінова.

Івано-Франківський міськвиконком також звернувся до промислових підприємств, організацій всіх форм власності, мешканців міста підтримати зазначену акцію і вимкнути світло на одну годину 27 березня 2010р. о 20:30.

old_editor, 26.03.2010 14:28



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини