Прикарпатський університет співпрацюватиме з азербайджанським університетом ім. Нізамі Гянджеви – Леся Аронець

Нещодавно у Прикарпатському університеті відбулася зустріч з проректорами університетів, де була підписана попередня угода, згідно якої у межах проекту одним з важливих питань є протидія безробіття серед молоді.

Про таку співпрацю університети вели діалоги вже довший час. Уже з жовтня 2009 року реалізують спільний міжнародний проект «У співпраці – дієвіше!» Івано-Франківський молодіжний громадський центр «Еталон» та Державне підприємство «Івано-Франківський обласний молодіжний центр праці» в партнерстві з азербайджанськими університетами.

«У нашій області пройшло вже два етапи такої співпраці. На першому етапі відбувся навчально-стажувальний візит до Івано-Франківська, на другому етапі було обрано делегацію з десяти молодих осіб для стажувальної поїздки до Азербайджану по обміну досвідом», — каже керівник «Еталону» Леся Аронець.

Вчора українська делегація відправилася до Азербайджану за сприянням благодійного фонду «Відродження». Перебування делегації у містах Гянджа та Шекі здійснюватиметься за підтримки азербайджанського фонду «Відкритий простір».

old_editor, 18.03.2010 14:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини