За кошти благодійної акції «Серце до серця» кожен район зможе придбати обладнання у лікарні для лікування новонароджених

Упродовж травня в Івано-Франківській області проходитиме Всеукраїнська акція «Серце до серця», спрямована на збір коштів новонародженим дітям з різними вадами.

Подібні акції відбуваються щороку. Остання, присвячена збору коштів на закупівлю обладнання для дітей з вадами зору, зібрала 156 тисяч гривень.

«Особливістю цьогорічної акції є те, що кожен район області, який збере певну суму грошей, використовуватиме їх на власний розсуд. Це може бути закупівля обладнання для найбільших лікарень району, або розподіл коштів між усіма лікарнями. Усе залежатиме від зібраної суми», — каже начальник управління у справах сім`ї та молоді Ростислав Заремба.

Нагадаємо, що минулого року обладнання було закуплено у обласні лікарні.

Як пояснює Ростислава Заремби, окрім зібраних благодійних коштів, певна сума буде виділена й з Республіканського фонду.

«Точну суму, яка буде виділена з цього фонду зараз важко назвати, адже вона визначатиметься від потреби. Скільки коштів на закупівлю обладнання не вистачатиме, стільки перерахують з фонду», — каже Ростислав Заремба.

За умовами акції в районних центрах області відбуватимуться благодійні акції спортивного, мистецького плану, різноманітні аукціони. До роботи будуть залучені також волонтери різних громадських організацій.

old_editor, 11.03.2010 15:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини