В Івано-Франківську відбувся турнір з міні-футболу серед дівчат

6-7 березня 2010 року на спортивному майданчику ЗОШ № 24 міста Івано-Франківська відбувся V Всеукраїнський турнір з міні-футболу серед дівчат, присвячений Міжнародному Дню прав жінок і миру.

Участь у змаганнях приймали дівчатка 1995 року і молодші, які представляли дитячо-юнацькі спортивні школи Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Волинської та Хмельницької областей, всього 12 команд. Перемогу у турнірі святкувала команда міста Костополя (Рівненської обл.), яка в фіналі з рахунком 2:0 перемогла команду Івано-Франківської ДЮСШ, а третє місце в напруженій боротьбі вибороли дівчатка з Городенки перемігши ровесниць з м. Маневичі (Волинська обл.).

Після завершення турніру відбувся показовий матч між командою «Батьківщина молода» та командою тренерів. Переможці та учасники турніру отримали від спонсорів змагань спортивні відзнаки, цінні подарунки та солодкі призи.

Змагання відбулися за сприяння депутата Івано-Франківської обласної ради, почесного голови обласної молодіжної організації «Батьківщина молода» Миколи Зелінського.





old_editor, 10.03.2010 14:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини