Сформовано 27 піротехнічних груп у кожній області, які вже працюють з метою усунення заторів на річках — Шандра

Уряд контролює реалізацію заходів, передбачених Планом дій центральних і місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені та паводків у 2010 році.

Про це повідомив міністр з питань надзвичайних ситуацій Володимир Шандра під час селекторної наради щодо запобігання можливим затопленням внаслідок паводків.

«В міністерстві для організації взаємодії та координації заходів центральних та місцевих органів влади з пропуску льодоходу, повені та паводків створено штаб, який працює в цілодобовому режимі, — каже Володимир Шандра, — Приведено в готовність до дій за призначенням 21 тис. 260 рятувальників, 3500 одиниць насосного обладнання та близько 650 одиниць техніки. Крім того, сформовано 27 піротехнічних груп у кожній області, які вже працюють з метою усунення заторів на річках, що сприяє пониженню рівня води в них».



Володимир Шандра сказав, що на сьогодні місцеві органи виконавчої влади мають ліквідувати відсутність або захаращення дренажних систем та водовідвідних каналів, розчистити від сміття русла річок, зміцнити береги річок, захисних дамб та гідротехнічних споруд.

old_editor, 02.03.2010 14:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини