ГК «Буквель» приймає Кубок Європи з фрістайлу (акробатика)

Перші в історії України змагання Кубка Європи з фрістайлу відбудуться 5-6 березня 2010 року в гірськолижному курорті «Буковель». Змагання з акробатики є чи не найскладнішою дисципліною фрістайлу , бо на висоті триповерхового будинку спортсмени виконують серію технічних елементів.

У змаганнях, що пройдуть одразу після завершення ХХІ зимових Олімпійських ігор у м.Ванкувер (Канада) ,братимуть участь і українські олімпійці, у тому числі лідери вітчизняного та світового фрістайлу: Станіслав Кравчук, Олександр Абраменко, Енвер Аблаєв, Надія Діденко, Ольга Волкова, Ольга Полюк.

Змагання пройдуть у рамках календаря Кубка Європи Міжнародної лижної федерації FIS і стануть передостанніми стартами сезону 2009/10 у дисципліні акробатика. Тож боротьба обіцяє бути напруженою, оскільки спортсмени змагатимуться за останні залікові очки Кубка Європи у поточному сезоні. Фрістайлісти виконуватимуть трюки на трамплінах, спеціально споруджених на трасі 2А, яка виходить прямо до центральної площі курорту.

Захід проводиться за підтримки Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту та Івано-Франківської обласної державної адміністрації. Головний спонсор – компанія ГК «Буковель». Офіційний страхувальник – ВАТ «Європоліс».

Попередня програма (можливі зміни)



4 березня — Офіційне тренування


10.00 Офіційне тренування – траса 2А

16.30 Урочиста церемонія відкриття. Опісля – прес-конференція.



5 березня — Змагання


10.10 Кваліфікація (жінки)

11.50 Кваліфікація (чоловіки)

13.00 Фінали жінки / чоловіки

14.30 Нагородження



6 березня Змагання

10.10 Кваліфікація (жінки)

11.20 Кваліфікація (чоловіки)

12.30 Фінали жінки / чоловіки

13.30 Нагородження



old_editor, 01.03.2010 22:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини