100 тисяч гривень отримає школа Прикарпаття, яка покаже кращі результати під час інтелектуального турніру РЦОЯО – Томенчук

Участь у конкурсі зможуть взяти усі школи міст та сіл Прикарпаття. Умови інтелектуального турніру «Знай наше» передбачають представлення від кожної міської школи команду з 20 учнів, від сільської – з десяти.

Як пояснює директор регіонального центру оцінювання якості освіти Богдан Томенчук, така нерівність пов`язана з малою кількістю дітей, що навчаються у сільських школах. Компенсацією для них стане подвоєння результатів турніру для сільських шкіл.

Турнір пройде за підтримки обласної влади, яка вирішила нагородити школу-переможця грошовим призом у сумі 100 тисяч гривень.

«Кошти на винагородження школи будуть не бюджетні, а спонсорські. Сьогодні ми вже на 80 % маємо спонсора, який готовий співпрацювати з нами. До того ж, у турнірі буде визначено щонайменше 6 осіб, що отримають ноутбуки», — запевняє Богдан Томенчук.

Реєстрація команд розпочнеться 9 березня на сайті ІФРЦОЯО й триватиме до 10 квітня.

Згідно конкурсної програми, командам доведеться проявити свої інтелектуальні знання з трьох дисциплін: історія України, історія Прикарпаття, українська мова та література.

Результати турніру обраховуватиме комп`ютер, що за словами Богдана Томенчука, усуне будь-яку можливість підробити результати.



old_editor, 01.03.2010 15:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини