Холодний душ у Дніпропетровську. «Дніпро» — «Говерла» 89-78

«Говерла» знову підтвердила статус самої непередбачуваної команди баскетбольної Суперліги. Обігравши в минулому турі чемпіона України «Азовамаш», у Дніпропетровську поступилася посередньому «Дніпру».

Першу чверть поєдинку, завдяки п’яти точним влучанням із дальньої відстані свого легіонера Джейсона Кроу, господарі без проблем виграли 33 - 22.

Проте говерляни, завдяки вдалій грі у захисті та активності Спаркса та Ревзіна видали фантастичний ривок 27-15 й пішли на перерву, ведучи в один пункт.

У третій чверті, коли гості, скориставшись секундною розслабленістю дніпрян вийшли уперед на 6 очок.

Але останній відтинок матчу показав, що «Говерлі» іще рано боротися на рівних із старожилами українського баскетбольного світу, принаймні тепер, коли очевидно, що на цілий матч фізичної готовності та стабільності команді не вистачає.

Ривок «Дніпра» 15-4, потуги «Говерли» в кінці поєдинку якось зачепитися за результат і четверта поспіль перемога дніпрян у п’яти матчах, яка значно освітила кінець тунелю під назвою «плей-оф 2010».

Після матчу Євген Мурзін поскаржився на невдалу гру у захисті та похвалив командний баскетбол у виконанні своїх баскетболістів.

«Гра сподобалася. Лідерство часто переходило від однієї команди до іншої. Грали непогано. Я вважаю, що ми показали гарний командний баскетбол. Єдине, що не впоралися з Кроу, не впоралися з Петтвеєм, — каже Євген Мурзін, — Це основні причини нашого сьогоднішнього програшу. В іншому ми не поступалися. Показали більш командний баскетбол, але в захисних діях, на жаль, програли. В цьому я бачу основу поразки».

old_editor, 01.03.2010 14:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини