Відбулася презентація діяльності Українського національного комітету Міжнародної торгової палати

Комітет Міжнародної торгової палати, який існує уже 90 років, вчора презентував роботу своєї організації.

Як стверджує президент ICC Ukraine Володимир Щелкунов, комітет, як представник Світової організації бізнесу, є єдиним в Україні, що надає сертифікати про співпрацю трьома мовами й засвідчує надійність партнерства.

«Ми займаємося виключно бізнесом, а не політикою, заробляючи вже майже сотню років свій авторитет. А авторитет організації буде тоді, коли люди побачать, що ми не займаємося популістською діяльністю, а працюємо», – каже Володимир Щелкунов.

ICC Ukraine розробило великі бізнесові проекти «Молодь і бізнес» та «Об`єднаймо Схід і Захід», спрямовані на відкриття нових бізнес-можливостей у державі та за її межами.

На презентації подяками були нагороджені колишні керівники Регіонального Івано-Франківського відділення ICC Ukraine. Зокрема заступник голови ОДА Володимир Шкварилюк, якому до подяки додали ще й відривний календар, кожен місяць якого має свій коктейль запахів.

Також були представлені нові керівники Регіонального відділу ICC Ukraine, які отримали посвідчення особи, дійсні у всіх країнах світу та іменні двомовні візитки.



Довідка:

ICC Uktaine - єдиний в Україні уповноважений представник Світової організації бізнесу, яка заснована 1919 р. у Парижі, та перший Національний комітет Міжнародної торгової палати на території СНД. Світова Організація бізнесу має найвищий дорадчий статус при ООН та Світовій Організації Торгівлі; користується вагомим впливом у Міжнародному Валютному Фонді, Світовому банку і Організації Економічного Співробітництва та Розвитку.

old_editor, 26.02.2010 14:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини