Матч у Луцьку для «Олімпії» може стати «золотим»

Всього три матчі залишилося зіграти в чемпіонаті Західноукраїнської аматорської хокейної ліги (ЗУАХЛ) калуській «Олімпії». І всі поєдинки вона повинна провести на виїзді, в яких не має права на бодай одну поразку, якщо прагне досягти заповітної мети – стати переможцем цього турніру.

Теоретично забезпечити собі золоті медалі чемпіонату ЗУАХЛ «Олімпія» може вже 27 лютого у Луцьку. Для цього їй потрібно обіграти місцеву команду «Луцьк», яка, маючи однакову кількість очок (45) з калуськими хокеїстами, посідає перше місце в турнірній таблиці лише через кращу різницю закинутих і пропущених шайб. До речі, саме від «Олімпії» хокеїсти з Луцька зазнали в Калуші першої поразки (0:4) в чемпіонаті ЗУАХЛ. Другим їхнім кривдником стала команда «Експрес», яка 20 лютого у Львові перемогла ХК «Луцьк» з рахунком 6:1.

Сьогодні «Експрес» посідає третє місце в турнірній таблиці, маючи в своєму пасиві теж дві поразки, але ця команда порівняно з «Олімпією» та «Луцьком» провела в чемпіонаті ЗУАХЛ на дві ігри менше, тому й поступається їм шістьма очками.

Команді «Олімпія» після принципового матчу на виїзді з ХК «Луцьк» доведеться зіграти в чемпіонаті ЗУАХЛ ще поєдинки з аутсайдером турніру ХК «Червоноград» (6 березня) та ХК «Львів» (14 березня), в яких у перемозі калуських хокеїстів практично ніхто з уболівальників не сумнівається. Але для «Олімпії» результат зустрічі у Луцьку сьогодні мав би значно менше значення в боротьбі за «золото» цього турніру, якби вона 6 лютого несподівано не поступилася на виїзді команді «Явір» (Яворів) з рахунком 1:2, зазнавши своєї другої поразки в сезоні 2009-2010 рр.

Василь Ткачук

old_editor, 24.02.2010 15:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини