У бізнесмена Володимира Олійника стріляв професіонал. Слідство триває

Вбивство в Надвірній відомого нафтового бізнесмена Володимира Олійника наприкінці минулого тижня сколихнуло все Прикарпаття. Перш за все своєю зухвалістю, адже злочин був скоєний посеред білого дня в центрі міста.

«Малакаві» стали відомі подробиці цього вбивства. Отже 19 лютого Володимир Олійник близько 13-ї години під’їхав на автомобілі «Лексус» до вхідних воріт ЗОШ №3, щоб забрати свою молодшу доньку зі школи.

Тим часом, коли охоронець, зазначимо, що позаду авта, в якій знаходився загиблий, їхала також машина із охороною, пішов до школи забирати доньку Володимира Олійника, недалеко припаркувалася автівка ВАЗ 2109, з якої вибіг невідомий в капюшоні і здійснив два постріли у вікно, де сидів загиблий (ось тут постає перше запитання - звідки кілер знав, де сидітиме Володимир Олійник, адже він міг сидіти де завгодно? Вікна «Лексуса» були затемнені).

Після першого постірлу «Лексус» зірвався з місця і проїхавши близько 20 метрів врізавася в огорожу. Друга куля, яку кіллер пускав навздогін, влучила Володимиру Олійнику прямо в скроню (ось і друге запитання - якщо той хто стріляв зміг у такій ситуації влучно вистірлити? Однозначно - стріляв професіонал. Можливо, людина, що мала досвід роботи у правоохоронних органах або інших силових структурах. Зброя з якої стріляли - іноземного виробництва калібру 9 мм).

Від отриманих поранень Володимир Олійник помер на місці, не дочекавшись приїзду карети швидкої допомоги.

За словами знайомих загиблого, Володимир Олійник був людиною не конфліктною. Користувався повагою та авторитетом серед колег, проте декілька років тому він мав намір взяти під контроль центральний продуктовий ринок у Івано-Фракнівську. Це йому не вдалося. Можливо, з того часу в нього з’явилися недоброзичливці - недаремно до останнього загиблий користувався послугами охорони.

old_editor, 23.02.2010 14:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини