Чорновіл говорить тільки те, що вигідно його партнерам — політолог

Екс-регіонал Тарас Чорновіл зробив резонансну заяву в ефірі одного із центральтних телеканалів, про те, що бізнесмен Дмитро Фірташ нібито вклав у Партію регіонів дуже велику суму грошей, а саме: у Віктора Януковича, Ганну Герман та декількох інших. Також депутат зазначив, що зараз Янукович опинився у скрутному становищі.

«Зараз Чорновіл є рівновіддаленим від усіх центрів впливу депутатом і тому так відкрито висловлюється про свою колишню команду. Щодо сказаного Чорноволом, то в це можна вірити, а можні й ні. Я не думаю, що він говорить усю правду. На мою думку Чорновіл говорить тільки те, що вигідно його партнерам, — говорить політолог Олександр Колядко, — Правда, Янукович наразі й справді потрапив у складне становище, оскільки зараз, Президентська посада є маловпливовою і, як ми бачимо, навіть створити коаліцію майже неможливо».

За словами політолога, навіть якщо коаліція все ж буде створена, то буде дуже обтягуючою для Партії регіонів.

«Янукович, як Президент і як обличчя партії буде нести усю відповідальність за все, що буде зроблено партією, — гворить Олександр Колядко, — В той же час, рядові члени його команди в будь-який момент можуть перейти, наприклад, на сторону Сергія Тігіпка, ні за що не відповідаючи».

old_editor, 23.02.2010 12:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини