Івано-Франківський інтелект – найкращий у Західній Україні

21 лютого в місті Чернівці відбувся «зимова серія» Кубку Західної України з гри брейн-ринг серед студентських команд. Участь в інтелектуальних двобоях взяли 16 команд. Івано-Франківськ представляли 2 команди : «Етюд» (капітан Ігор Романчук) та «Не етюд» (капітан Руслан Райтер). Саме останнім і випала честь відкривати турнір грою проти місцевої команди «Енерджі», до слова, фіналіста минулорічної «літньої серії» турніру.

Перший млинець вийшов гливким – команда з Івано-Франківська поступилася з рахунком 3:1. Нічия (0:0) у наступній дуелі проти місцевих «Чернівецьких фасонів» поставила під серйозний сумнів вихід «Не етюду» до стадії плей-офф турніру. В останньому матчі проти тернопільського «Аватера» в рамках групової стадії змагань команді Руслана Райтера потрібна була лише перемога, до того ж з мінімальним рахунком 2:0. Саме з таким результатом і завершилась гра, і команда «Не етюд» вийшла до чвертьфіналу змагань, де перемогла коломийську команду «Хвилина рівно» - 2:1.

До слова, у чверть фіналі припинила свою участь у турнірі інша івано-франківська команда «Етюд», поступившись місцевій команді «Знання Інтернешнл».

Таким чином, на стадії 1/2 фіналу «Не етюд» залишилась єдиною командою «гостей» на турнірі. Проте, «домашні» умови не допомогли чернівецьким інтелектуалам. У півфіналі «Не етюд» впевнено переміг «Ерудит», а фінальній зустрічі вдалося реваншувати проти команди «Енерджі». Результат фінального матчу 3:1, щоправда цього разу на користь івано-франківців.

Довідка

Команда «Не етюд» - збірна студентів Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника.

Склад команди:

1. Вовк Степан (факультет політології)

2. Горбачевський Олексій (факультет математики та інформатики)

3. Кочкін Владислав (юридичний факультет)

4. Духович Василь (філософський факультет)

5. Дрогомирецький Борис (філософський факультет)

6. Райтер Руслан (факультет політології)



old_editor, 23.02.2010 12:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини