«Говерла» підписала Деккера. У гравців завдання перемагати у кожному домашньому матчі будь-якого суперника — Пелех

Напередодні надважливого матчу регулярного чемпіонату баскетбольної Суперліги проти одного із лідерів чемпіонату маріупольського «Азовмашу» , БК «Говерла» дозаявила добре відомого франківським уболівальникам американського центрового Тейта Деккера.

«Ми протягом сезону мали чималі проблеми із «великими» гравцями, — розповідає «Малакаві» генеральний директор клубу Олег Пелех, — Тому ми відправились на ринок у пошуках гідного кандидата. Багато хто нам підходив за ігровими якостями, але не підходили по ціні, багато - навпаки. Тому ми вирішили не ризикувати й підписати Тейта. Минулого сезону він показував хорошу гру та й вболівальники його любили».

Від послуг таких гравців, як Орленко та Таккер у клубі вирішили відмовитись, натомість підписавши ще й легкого форварда львівської «Політехніки» Павла Улянка.

«До матчу із азовцями готуємось на повну, — каже Олег Пелех, — Ми відчуваємо свою відповідальність перед рідними уболівальниками, тому перед нами стоїть завдання - перемагати у кожному домашньому матчі. Травмованих немає. Усі настроєні тільки на перемогу».

Зазначимо, що суперник «Говерли» на сьогодні займає четверте місце турнірної таблиці, маючи у 17 зіграних матчах десять перемог та сім поразок.

В останніх матчах «Азовмаш» в рамках Кубку Суперліги поступився в Одесі, проте в регулярці переконливо обіграв львівську «Політехніку».

old_editor, 23.02.2010 16:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини