Минулого понеділка Василь Слижук був на прийомі у голови. Результату немає ніякого - в селі печатки і досі немає — Грималюк

Відібрати печатку у сільського голови, при цьому не порушивши закон, не так і просто.

Так прокоментував «Малакаві» ситуацію в селі Тюдів, Косівськго району, перший заступник голови Косівської райдержадміністрації Іван Грималюк.

«Минулого понеділка Василь Слижук був на прийомі у голови, - говорить Іван Грималюк, - Я не знаю, про що вони там говорили, але результату поки немає ніякого - як не було в селі печатки так і досі немає».



За словами першого заступника голови райдержадміністрації, органи прокуратури, яким також було доручено розібратися у цій ситуації не можуть ніякими способами вплинути на сільського голову Тюдова.

«То він на лікарняному, то десь переховується, - каже Іван Грималюк, - Ми вже навіть доручили органам юстиції навести порядок і законно завершити процедуру звільнення Василя Слижука із посади, але зважаючи на українські закони - це не так легко зробити. Проте, я думаю, що найближчим часом ситуацію таки візьмемо під контроль і в селі нарешті запанує спокій».

old_editor, 19.02.2010 16:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини