Відповідь Ярослава Бачкура на заяву Віктора Анушкевичуса: Такого словоблуда я ще не бачив

Мені уже більше 60 років, за цей час я ще не зустрічав такої лицемірної людини, як теперішній міський голова Івано-Франківська. Він професійний словоблуд.

Так прокоментував «Малакаві» заяву міського голови Віктора Анушкевичуса голова фракції БЮТ в міській раді Ярослав Бачкур.

«Якраз наша фракція і не дає йому розвернутися і робити все, що йому заманеться», — каже Ярослав Бачкур.

За його словами, саме фракція БЮТ не дала міському голові роздерибанити землю громади міста, і наводить приклад: 31 га землі в селі Микитинці, по цій справі свого часу навіть була відкрита кримінальна справа.

«Міський голова у 2008 році наніс місту збитків на суму у 200 млн. грн., через те, що земля була продана за копійки. А скільки за час його головування забудовано соціального простору — це коли в дворах будинків впритул зводилися нові будинки. Чого він про це мовчить», — говорить Ярослав Бачкур.

Мовчить міський голова і про рік доріг, який пройшов в Івано-Франківську, каже голова фракції БЮТ, і про те, що дороги за роки його головування стали просто жалюгідними.

«Не чесно вчинив голова і нещодавно, коли вручав ключі мешканцям міста на нові помешкання по вулиці Хіміків. Це житло люди отримали за урядовою програмою, а Віктор Анушкевичус сказав, що за кошти, виділені міською радою», — говорить Ярослав Бачкур.

Щодо сесійних засідань і того, що фракція БЮТ не дає повноцінно працювати та приймати рішення, то Ярослав Бачкур зауважує, що у сесійній залі працює 18 депутатів від БЮТ, а всього депутатів у міській раді 60. До того ж, за його словами, при бажанні міський голова міг за п’ять місяців владнати ситуацію із «зайвим» депутатом у фракції «Наша Україна», проте йому це не вигідно.

«От якщо взяти секундомір і виміряти в часі все те, що говорив міський голова Віктор Анушкевичус на минулому сесійному засіданні, то вийшло би, що він давав свої зауваження, коментарі набагато більше часу, ніж звучали депутатські запити чи обговорення питань», — каже Ярослав Бачкур.

Вся проблема у тому, говорить голова фракції БЮТ, що Віктор Анушкевичус не має управлінського досвіду, а лише величезні амбіції. Кожне критичне слово сприймає, як особисту образу.

old_editor, 18.02.2010 14:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини