Навіть Вітас не допоміг «Дніпро-Азоту». Перемога «Говерли» 85-78

Івано-Франківська «Говерла» здобула свою сьому, а в рідних стінах другу, перемогу у регулярному чемпіонаті баскетбольної Суперліги.

У неділю підопічні Євгена Мурзіна доволі легко переграли дніпродзержинський «Дніпро-Азот». Гості змогли створити проблеми говерлянам тільки у четвертій чверті поєдинку, коли зусиллями Берхіна та Вітаса здійснили відчайдушний ривок 12-3, але шість поспіль реалізованих штрафних кидків білоруського легіонера господарів Олександра Кудрявцева, розбили усі надії азотівців перевести матч хоча б у овер-тайм.

Відзначимо невпевнену гру Патріка Спаркса, який перед матчем переніс харчове отруєння та бенефіс Олександра Кудрявцева, який із 22 очками став найрезультативнішим у складі «Говерли».

Головний тренер «Говерли» Євген Мурзін після матчу відзначив хорошу командну гру своєї команди.

«Сьогодні ми здобули першу домашню перемогу у новому році. До того ж показали загалом непоганий баскетбол, домінували під щитом, були більш агресивні. Мене радує, що ми показали хороший процент кидків з гри, — сказав Євген Мурзін, — Щоправда не вдалося уникнути певних провалів, пов’язаних з об’єктивними причинами. Справа у тому, що не дуже добре себе сьогодні почував Спаркс, який отруївся. Але дуже хотів зіграти у цій грі, проте далеко не все в нього вийшло на майданчику. Тому він там мало грав. Найголовніше, ми сьогодні подолали комплекс домашнього майданчика і перемогли».

Зазначимо, що після цієї перемоги «Говерла» перемістилася на восьму, плей-офівську, сходинку турнірної таблиці.

old_editor, 15.02.2010 15:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини