Влада перейнялася покращенням демографічної ситуації у Франківську. 14 лютого за гроші паруватиме одиноку молодь

Влада Івано-Франківської області у період післявиборчих колізій серйозно задумалася над демографічною ситуацією в місті.

Молодіжна адміністрація Івано-Франківської області та ГР «Молодь за зміни» винайшли цікавий спосіб попарувати одиноку івано-франківську молодь. Традиційно, для заходів такого типу був обраний День Св. Валентина, тобто 14 лютого.

Проект під назвою «Перехрестя кохання» передбачає собою «міні-побачення», які відбуватимуться між учасниками. Спілкування між однією парою повинно тривати не більше як 5 хвилин, далі партнер змінюється.

«Впродовж цього часу молодь спілкуватиметься на теми за власним уподобанням. Можуть, також, обмінюватися контактною інформацією, проте їм категорично забороняється мовчати. Зустріч триватиме близько двох годин», — розповідає Христина Мах, координатор проекту.

Досить цікавим видається контингент учасників. Вікова категорія для дівчат 18-25 років, для хлопців - 19-25. Бажаючих взяти участь у міні-побаченнях на сьогодні є близько тридцяти.

Не зважаючи на те, що проект відбувається за підтримки губернатора області Миколи Палійчука, запрошення на участь у заході коштує 30 гривень.

Одержані кошти будуть витрачені на фуршет для учасників свята.

Пари визначатимуться теємним голосуванням. Пари-переможці у подарунок отримають вечерю у ресторані.

old_editor, 12.02.2010 16:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини