Студентів змусили перескладати екзамени, таким чином в Прикарпатському університеті зменшують кількість стипендій

Студентів Інституту мистецтв Прикарпатського університету змусили перескладати екзамен із історії театру.

Як повідомляє джерело «Малакави», причиною стало те, що дуже багато студентів склали предмет на відмінно, що, напевне, розходиться із позицією керівництва університету, яка, очевидно, хоче скоротити кількість отримувачів стипендії

Кореспондент «Малакави» побував в Інституті мистецтв під час перескладання екзамену. Поспілкувавшись із студентами можна зробити висновок, що такі дії з боку керівництва університету та інституту зокрема є спланованими діями по скороченню кількості студентів, що отримують стипендію від держави. Для багатьох студентів стипендія - основний місячний дохід, засіб для існування. Для декого - це змога купити певні деталі до музичних інструментів, без яких вони, майбутні митці, не уявляють свого життя.

«Я в шоці, — каже студентка Ірина, — Адже все було здано на відмінно, а вже на другий день подзвонила староста і сказала, що група знову перездаватиме цей іспит».

Поспілкуватися із викладачами інституту так і не вдалося. Ледь зачувши слово журналіст, вони тікали хто куди зі словами «немає що коментувати».

Нагадаємо, що минулого тижня «Малакава» намагалася поспілкуватися із керівництвом ВУЗу з приводу інформації про те, що в ректорат надійшла команда зменшити кількість студентів, що отримують стипендії, на 40 %, але у відповідь почули тільки безглузді відмовки.

old_editor, 08.02.2010 18:56



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини