Результати другого туру виборів є більш-менш прогнозованими — політолог

На думку політологів кількість людей, що не підтримують жодного кандидата на виборах Президента України 7 лютого могла бути і більшою, але велика кількість виборців в останній момент передумали і віддали свої голоси за того чи іншого кандидата.

«Результати другого туру виборів є більш-менш прогнозованими, — повідомив «Малакаві» політолог, член Спілки молодих політологів України Олександр Колядко, — Однак я очікував, що буде більшим показник «не підтримую жодного» тому, що протестні настрої громадян і надалі є досить високими. Але більшість людей в останній момент передумали і врешті віддали голоси за одного з двох кандидатів в Президенти України».

За словами політолога, роботу команд кандидатів можна оцінювати по-різному, проте команда Віктора Януковича краще попрацювала над мобілізацією свого електорату у регіонах, де вони мали перевагу. Натомість команда Тимошенко в цьому плані програла, оскільки явка виборців в регіонах, де перевагу мала Юлія Тимошенко, була надто низькою.

Також політолог наголосив на тому, що всі порушення, якими дрібними вони б не були, повинні бути оскаржені в судах та вирішитися в найближчому майбутньому

old_editor, 08.02.2010 18:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини