Неадекватного кандидата команда олігархів та бандюків просто боїться пускати на неконтрольовану публіку — Романюк про дебати

Янукович і його штаб бояться дебатів із Тимошенко. Тому він і не прийшов на них. Натомість лідеру біло-блакитних влаштували спеціальний моно-ефір yа одному з каналів – і це «проффесіонали» назвали дебатами. В день диспуту між двома кандидатами в ефірах ФМ-станцій та ряду телеканалів пройшла новина, що «Віктор Янукович погодився провести дебати, проте без свого основного конкурента прем'єра Юлії Тимошенко й на іншому каналі».

«Зустрічаючись зі своїми однопартійцями у Львові, він привітав їх знаменною тезою – «Львів’яни – найкращий геноцид нації». Після цього Янукович вибачився, і сказав, що він а мав на увазі «генофонд», а не «геноцид». Такого рівня кандидат у Президенти, який плутає Августа Бебеля з Ісааком Бабелем, який перекривлює відомого письменника Гулака-Артемовського на Гулака-Артьомовського, Анну Ахматову обзиває Анною Ахметовою, місто Балаклава плутає з містом Балаклея. Такого неадекватного кандидата у Президенти команда олігархів та бандюків просто боїться пускати на неконтрольовану публіку та у вільні ЗМІ. Аби не втрати останній шанс взяти остаточний реванш в Україні на довгі «як мінімум 10 років» (це теж сказав Янукович). Тому немає нічого дивного, що його команда просто не випустила його на ефір з іншим креативним кандидатом Юлією Тимошенко», — вважає Юрій Романюк, керівник фракції БЮТ в обласній раді.

old_editor, 03.02.2010 11:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини