Івано-Франківський суд найкорумпованійший суд в Україні — Федір Олексюк

За інформацією голови антиколекторської компанії «Ваша Надія» Федора Олексюка, Івано-Франківський міський суд, займає перше місце у новому антирейтингу судів України.

«Жоден суд України не дозволяє собі повертати справи назад, не мотивуючи причин, — говорить Федір Олексюк, — Жоден, окрім Івано-Франківського міського суду, який таке враження співпрацює із «ПлюсБанком». Цей суд в жодному разі не захищає інтереси позичальників. А коли людина звертається за оскарженням такого рішення, то до роботи приступає й Івано-Франківський апеляційний суд, який також посідає в цьому рейтингу чільне місце».

Також в антирейтингу судів України, які не захищають або роблять це неохоче, присутні також Вижницький районний суд, котрий лобіює інтереси «Приватбанку» в Чернівецькій області, Шевченківський районний суд та Косівський районний суд.

Що до суддів, то, за словами Федора Олексюка, суддя Івано-Франківського міського суду пан Антонюк неодноразово затягує з розглядом справ позичальників проти банку або повертає справи назад без ухвал та мотивацій. Федір Олексюк його називає одним із найкорумпованіших суддів.

old_editor, 22.01.2010 19:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини