Потрібно організувати належну роботу суду під час виборів, але ніхто не сказав як – Андрій Малєєв

Кожен раз під час виборів судочинство наступає на одні і ті ж граблі. Голова Івано-франківського міського суду Андрій Малєєв, виявляє побоювання, що не знає як будуть розглядатись справи під час виборів, кожен раз відбуваються зміни в законодавстві і не кожен раз про це повідомляють суддів.

Раніше, розповідає голова суду, були круглі столи, інформаційні посібники та матеріали, а тепер ніхто нічого такого не проводив, лише надійшов лист від Верховного суду, що потрібно організувати належну роботу суддів під час голосування, однак як це зробити — не повідомили. Судді будуть виходити на роботу і віддавати дань суспільству, не знаючи, що їм потім доведеться за це заплатити.

Андрій Малєєв зазначив, що суд відкритий під час голосування, якщо будуть якісь недоліки у роботі, будуть раді у підказці. «Судам можна надіятись тільки на підтримку громадянського суспільства», — сказав Андрій Малєєв.

Підсумовуючи, Андрій Малєєв звернувся до виборців, політиків, посадовці з тим, щоб суди не стали способом досягнення локальних політичних цілей, суд працює для суспільства.

old_editor, 15.01.2010 14:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини