В установах відбування покарання повністю укомплектовані виборчі дільниці – Ігор Івашко

В Івано-Франківській області функціонують три заклади по відбуванню покарання, загальна кількість виборців у таких установах – 1500 осіб.

За словами психолога управління ДДУПВП в області Ігоря Івашка, наразі цифра ще неточна, оскільки люди продовжують поступати до установ обмеження волі, така ж проблема із списками виборців, які доводиться міняти.

Місця відбування покарань повністю укомплектовані виборчими комісіями, говорить Ігор Івашко, виділені приміщення для голосування засудженими. Ігор Івашко каже, що належно забезпечено охорону бюлетенів.

Щоправда, голосувати засуджені будуть на власний розсуд, адже як такої виборчої кампанії по колоніях не проводилось, лише в коломийській колонії нещодавно відбулась зустріч з представником від кандидата, а так засуджені мають вільний доступ до агітаційних матеріалів кандидатів.

Міжнародні спостерігачі виявили бажання відвідати місця позбавлення волі під час виборів. Кілька спостерігачів з ОБСЄ, говорить Ігор Івашко, побувають в цих установах області.



old_editor, 14.01.2010 15:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини