«Олімп» перейшов у власність Прикарпатського університету — Ковбас

Ситуація з багатостраждальним спортивним комплексом «Олімп» прийшла до свого логічного завершення. Прикарпатський університет таки став його власником.

«Так, «Олімп» вже наш, — розповідає «Малакаві» проректор Прикарпатського університету Богдан Ковбас, — Зараз на об’єкті ідуть обстеження. Потім складатиметься кошторисна документація на ремонт, і тільки після цього ми зможемо розпочинати якісь перебудови. Робота там йде швидкими темпами, але коли вирішаться усі паперові питання, я не берусь сказати, адже об’єкт дуже великий».

За словами проректора, в спорткомплексі буде все, що потрібно для якісного заняття спортом для студентів університету.

«Буде все, що ми зможемо туди втиснути згідно існуючих норм, — каже Богдан Ковбас, — Будуть і корти, і басейн, і спортивні майданчики».

Довідка

Як повідомляв раніше Богдана Ковбаса, 1000 квадратних метрів спорткомплексу залишилися за минулим власником, 4000 — відійшли університету. Вартість одного квадратного метра становила 150 доларів. Богдан Ковбас зазначив, що за частину спорткомплексу університет заплатив порядку 4,5 млн. грн.

Нагадаємо, що губернатор Прикарпаття Микола Палійчук заявляв, що реальна ціна незаконно приватизованого «Олімпу» не більше 3,5 млн. грн.

old_editor, 14.01.2010 14:54



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини