«Говерла» — «Будівельник». Прев'ю

Завтра на івано-франківську «Говерлу» очікує перше серйозне випробування в цьому році. В першому матчі плей-оф баскетбольного кубку Суперліги команда Євгена Мурзіна прийматиме лідера та головного фаворита сезону київський «Будівельник».

В цьому сезоні команди вже зустрічалися. Саме в Івано-Франківську наприкінці листопада кияни здобули впевнену перемогу 75-53. Слід зазначити, що в тому матчі говерляни не реалізували увесь свій потенціал — напад команда просто «загубився» під кошиком будівельників, а реалізація штрафних кидків Фрейзером була жахливою — 5 з 11.

В цьому році команди провели по одному матчу. В той час як «Будівельник» здобув впевнену перемогу в регулярному чемпіонаті над непоступливою «Одесою»: 100-85, а франківці вдома поступилися відвертому аутсайдеру рівненському «Пульсару» 62-63.

Ель Амін, Хендерсон, Хижняк, Балашов - одні імена цих виконавців можуть навести паніку на будь-якого суперника. Правда, зазначимо, що в матчі з одеситами серйозну травму отримав гравець стартової п’ятірки киян Денис Яковлев. Він вибув на 2-3 місяці. Це має полегшити завдання господарям, що настроєні виключно на перемогу.

Отже завтра о 18-30 на паркеті коледжу фізичного виховання уболівальників безперечно очікує цікавий, захоплюючий поєдинок. В цьому матчі на перший план вийде краща реалізація створених моментів та фізична готовність команд.

old_editor, 11.01.2010 19:56



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини